Flux-stiri

Volodimir Zelenski a premiat personalul unui spital din Odesa

Zelenski spitaleZelenski spitale

  • Președintele ucrainean a vizitat un spital în Odesa sâmbătă.
  • Zelenski a ținut un scurt discurs în fața personalului spitalului.
  • Suntem cu toții mândri să avem medici ca voi în țara noastră, a spus Zelenski.

Volodimir Zelenski a vizitat sâmbătă un spital în timpul călătoriei sale spre Odesa. Președintele ucrainean a stat de vorbă cu pacienții și a ținut un scurt discurs în fața medicilor și asistentelor.

Zelenski: Cum te simți?

Pacientul: Cum mă simt? Mult mai bine, mulțumesc lui Dumnezeu.

Zelenski: De cât timp stai aici?

Pacientul: De două săptămâni.

Zelenski: Cum sunt doctorii?

Pacientul: Foarte grijulii, este a doua lună în care mă tratez aici.

Zelenski a mulțumit personalului spitalului pentru munca depusă și a înmânat premii înainte de a face câteva fotografii afară. Nu veți fi uitați, le-a promis liderul.

„Vreau să știți că nimeni nu uită de voi. Suntem cu toții mândri că avem medici ca dumneavoastră în țara noastră. Și știm că ați vegheat asupra noastră nu doar în timpul acestui război. Înainte, am avut o luptă cu COVID. Și, din păcate, oamenii trec printr-o mulțime de astfel de bătălii în viața lor”.

Tot în aceeași zi, Zelenski a vizitat și o clădire avariată de un atac cu rachete rusești. Liderului i-a fost prezentată, de primarul din Odesa, o clădire rezidențială care a fost lovită pe 23 aprilie. Lovitura a adus opt victime,inclusiv un bebeluș de trei luni. Zelenski a numit episodul – o crimă teribilă pentru care nu există scuze.

The post Volodimir Zelenski a premiat personalul unui spital din Odesa appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code