Flux-stiri

Volodimir Zelenski, către Consiliul de Securitate al ONU: „Nu există nicio crimă pe care ei nu ar comite-o. Le-au tăiat membrele, le-au tăiat gâtul”

  • „Nu există nicio infracțiune pe care să nu o comită. Ieri m-am întors din orașul nostru, Bucha, recent eliberat de trupele rusești, nu departe de Kiev”, a spus Volodimir Zelenski în fața Consiliului de Securitate al ONU.
  • Zelenski spune că lumea are de-a face cu un stat care transformă dreptul de veto în Consiliul de Securitate al ONU în dreptul de a muri.
  • El a spus către consiliu că ar trebui să elimine Rusia ca agresor și sursă de război, astfel încât să nu poată bloca deciziile privind propria agresiune, propriul război.

„Nu există nicio infracțiune pe care să nu o comită. Ieri m-am întors din orașul nostru, Bucha, recent eliberat de trupele rusești, nu departe de Kiev. Așadar, nu există nicio crimă pe care ei nu ar comite-o. Armata rusă a căutat și a ucis în mod intenționat pe oricine care a servit țara noastră”, a spus Volodimir Zelenski în fața Consiliului de Securitate al ONU.

Au ucis, au împușcat și au ucis femei în fața caselor lor, atunci când doar au încercat să sune pe cineva care este în viață, au ucis familii întregi, adulți și copii. Și au încercat să le ardă cadavrele. Le-au tăiat membrele, le-au tăiat gâtul”, a mai spus președintele Zelenski.

Președintele ucrainean spune că vorbește în „memoria celor decedați”.

„Totul în memoria civililor care au murit, care au fost împușcați și uciși în ceafă după ce au fost torturați. Unii dintre ei au fost împușcați pe străzi. Alții au fost aruncați în fântâni. Așa au murit. Ei sunt în suferință. Au fost uciși în apartamentele lor, în case aruncate în aer de grenade”, a mai adăugat președintele ucrainean.

„Civilii au fost striviți de tancuri în timp ce stăteau în mașinile lor în mijlocul drumului, doar pentru plăcerea lor. Le-au tăiat membrele, le-au tăiat gâtul. Femeile au fost violate și ucise în fața copiilor lor. Știm ce va spune Rusia. Știu și știți foarte bine ce vor spune reprezentanții Rusiei ca răspuns la acuzațiile privind aceste crime”, spune Volodimir Zelenski.

„Ei au spus asta de multe ori. Cea mai semnificativă a fost după doborârea avionului malaezian deasupra Donbasului de către forțele rusești cu arme rusești sau în timpul războiului din Siria. Ei vor da vina pe toată lumea doar pentru a-și justifica propriile acțiuni. Vor spune că există mai multe versiuni, versiuni diferite, că este imposibil de stabilit care dintre aceste versiuni este adevărată”, a precizat Volodimir Zelenski.

Ei vor spune chiar că trupurile celor uciși ar fi fost aruncate și că toate videoclipurile sunt înscenate. Dar este vorba de 2022. Acum avem dovezi concludente”, a mai spus Volodimir Zelenski.

The post Volodimir Zelenski, către Consiliul de Securitate al ONU: „Nu există nicio crimă pe care ei nu ar comite-o. Le-au tăiat membrele, le-au tăiat gâtul” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code