Flux-stiri

Zboruri anulate în Europa din cauza lipsei de personal. Pe aeroportul din Frankfurt, sute de bagaje au fost abandonate

  • În marile aeroporturi din Europa este haos, din cauza deficitului de personal.
  • Doar Lufthansa a anulat peste 3.000 de zboruri, 4% din capacitatea companiei.
  • Pentru vacanța din acest an, Claudia a ales o destinație accesibilă cu mașina.

Poți călători liber, nu mai ai nevoie de mască sau certificat verde, dar acum ai parte de noi provocări. Zboruri anulate, bagaje care ajung după tine la destinație și haos în marile aeroporturi.

Claudia Nitu, vlogger de travel, s-a întors deja dintr-o vacanță și se pregătește pentru o alta. Ea spune că trebuie să ne adaptăm.

„Sincer cred că panica este cumva în mintea tuturor, însă, ca orice altă perioadă mai grea, sunt sigură că o să treacă si trebuie doar să ne adaptăm cumva situației cu care ne confruntăm”, a spus aceasta.

Și în Marea Britanie, zeci de zboruri au fost anulate din cauza grevei.

Vlad, un român stabilit în UK de mai bine de șase ani, spune ce pot face turiștii care vor să evite haosul din aeroporturi.

„Cei care vor să evite aglomerația de pe Heatrow, pot alege operatorii low cost, în principiu, Ryan Air, AirWays , Taromul, Lufthansa”

Gabriela Petcana, agent de tursim, s-a lovit de această problemă. Ea vorbește despre ce soluții a găsit în această situație.

„În Timișoara tocmai au ajuns turiștii din Franța. Zborurile charter zboară bine. Dacă sunt întârzieri sunt anunțate în așa fel încât turiștii nu merg în aeroport. Deci până acum a fost bine. Dar într-adevăr în Europa pot să spun că am avut și situații foarte tensionate. De exemplu, am avut un grup în Portugalia, la Lisabona trebuiau să zboare cu Rayn Air până la Budapesta și se anunța grevă. Am fost pregătiți împreună cu partenerii din Portugalia, ne-am uitat ce soluții ar fi, am văzut că s-ar putea zbura din port, am pregătit un microbuz și să zboare cu o altă companie aeriană.”

Zilele trecute, pe aeroportul din Frankfurt, sute de bagaje au fost abandonate, după anularea mai multor zboruri din ultimele zile.

Valizele au fost lăsate lângă benzile transportatoare, pe mai multe rânduri, iar pasagerii au fost nevoiți să și le caute singuri, deoarece nu au primit ajutor de la personal.

The post Zboruri anulate în Europa din cauza lipsei de personal. Pe aeroportul din Frankfurt, sute de bagaje au fost abandonate appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code