Flux-stiri

Cursele de agrement pe Bega s-au reluat după 30 de ani. Plimbarea se face pe ruta Timișoara – SînMihaiu. Cât costă un bilet

  • La Timișoara s-au reluat, după 30 de ani, cursele pe Bega, până la Ecluza Sânmihaiu Român.
  • Transportul de agrement se face cu vaporașe care au o capacitate de 50 de locuri. Vaporașele sunt dotate cu aer condiționat și veste de salvare.
  • Un bilet costă 30 de lei pentru adulți și 10 lei pentru copii.

Am o propunere pentru tine: Ce zici de o plimbare cu vaporul, pe Bega, în Timișoara?

Cursele de agrement pe o distanță de 22 kilometri, dus-întors, până la ecluza din Sânmihai, au fost reluate după o pauză de 30 de ani.

Căpitanul unuia dintre cele două vaporașe spune de ce nu trebuie să ratezi o astfel de călătorie, de două ore, dus-întors.

„Îi așteptăm să vadă malurile Begăi sălbatice, neamenajate și ecluza Sânmihai. Este un traseu plăcut. Îi așteptăm pe toți să vină să vadă, să se convingă. Văd că lumea solicită traseul neașteptat de bine. Am mers la capacitate maximă astăzi.”, a spus Lucian Manea, căpitan.

Cristi și-a luat soția și cei doi copii și s-au bucurat împreună de una dintre cursele inaugurale. I-a plăcut peisajul, dar adierea vântului și aerul condiționat din vaporaș nu prea au făcut față caniculei.

„Este prima dată când mergem cu vaporul. Tot am vrut de mult timp să mergem. Am văzut broaște țestoase, pescari, foarte fain. Ziua nu am ales-o prea bine, pentru că este foarte cald, dar per total este bine.”, a zis Cristi Tudose.

The post Cursele de agrement pe Bega s-au reluat după 30 de ani. Plimbarea se face pe ruta Timișoara – SînMihaiu. Cât costă un bilet appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code