Flux-stiri

Legea împotriva avortului în SUA stârnește reacții din partea femeilor. Kamala Harris: „Legea permite guvernului să intre în casa ta”

  • Kamala Harris consideră interzicerea avortului, cu adevărat, „revoltătoare”.
  • Fosta Miss Univers Australia, Maria Thattil, a dezvăluit că avortul, în 2015, a ajutat-o să ajungă acolo unde este astăzi.
  • Maria Thattil: „Nu îmi pot imagina cum ar fi fost viața mea dacă nu aș fi făcut avort”.

Legea interzicerii avortului în SUA a stârnit mai multe reacții negative din partea femeilor. Vicepreședintele SUA, Kamala Harris, consideră că decizia Curții Supreme de a anula Roe v. Wade este, cu adevărat, „revoltătoare”.

„Este pentru prima dată în istoria națiunii noastre când un drept constituțional recunoscut le-a fost luat femeilor americane.”, a spus Kamala Harris, vicepreședintele SUA.

„Oamenii ar trebui să poată să facă ce le spune inima, la ei acasă, fără interferențele guvernului. Ceea ce se întâmplă, cu adevărat, este că legea permite guvernului să intre în casa ta și să îți spună ție ca femeie și ca familie ce să faci cu corpul tău.”

În același context, fosta Miss Univers Australia, Maria Thattil, a dezvăluit că avortul, în 2015, a ajutat-o să ajungă acolo unde este astăzi.

Dreptul de a alege i-a oferit oportunitatea să își aranjezee viața după bunul plac.

„Cred că este important să creăm aceste spații, unde oamenii își pot exprima opiniile, cu respect, bineînțeles, pentru că atunci când împărtășim diferite idei sau spunem că suntem speriați de ce s-ar putea întâmpla și avem aceste locuri sigure să facem asta, eu cred că ne vom înțelege mai bine unul pe celălalt.”, a spus Maria Thattil, Miss Univers Australia.

The post Legea împotriva avortului în SUA stârnește reacții din partea femeilor. Kamala Harris: „Legea permite guvernului să intre în casa ta” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 12 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code