Flux-stiri

Zelenski a dat o lege prin care permite ucrainenilor să dețină arme

  • Volodimir Zelenski ar putea schimba drastic fața războiului ruso-ucrainean.
  • Acesta a promulgat o lege ce le permite cetățenilor să folosească arme în timpul legii marțiale.
  • Premierul Ucrainei a declarat că guvernul va face eforturi pentru a repara toate pagubele pe care armata rusă le-a provocat pe teritoriul ucrainean, imediat ce războiul se va încheia.

Volodimir Zelenski a luat o decizie care poate schimba drastic fața războiului ruso-ucrainean. Președintele Ucrainei a promulgat legea care permite tuturor locuitorilor Ucrainei să folosească arme în timpul legii marțiale.

În fiecare an, pe 9 martie, anunțăm câștigătorii premiului Shevchenko. Premiul nostru național pentru cea mai semnificativă contribuție pentru păstrarea și dezvoltarea spiritului ucrainean, al culturii noastre. Cred că tradițiile noastre trebuie observate în timpul legii marțiale și a bătăliilor crâncene pentru libertatea noastră. Nu trebuie să le trădăm ca să le păstrăm pe toate în totalitate în timp ce ne îndreptăm spre victorie, în timp ce ne îndreptăm spre pace. Decretul a fost semnat. Acum aștept să îi întâlnesc pe învingători. Dar după victorie. După o nouă victorie a Ucrainei. Slavă Ucrainei!”, a spus Zelenski.

Guvernul ucrainean face deja eforturi să repare toate pagubele făcute de armata rusă pe teritoriul țării lor. Vor face si o rezervă de alimente din fondurile statului care va permite guvernului să ofere țării cantități suficiente de hrană.

Peste aproximativ o săptămână, vor fi luate măsuri pentru a începe înregistrarea informațiilor despre proprietățile cetățenilor ucraineni care au fost deteriorate și distruse. Toți cei care rămân fără acoperiș deasupra capului, toți cei a căror casă, apartament a fost distrus de către ocupant, vor putea depune o cerere de despăgubire. Am înființat deja un fond pentru restaurarea proprietăților și infrastructurii distruse. De îndată ce războiul se va termina, vom începe să reconstruim tot ce a fost distrus de inamic”, a declarat premierul Ucrainei.

The post Zelenski a dat o lege prin care permite ucrainenilor să dețină arme appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code