Flux-stiri

Zelenski, citând opinia comună a unor americani și europeni: „Rusia este acum un inamic mai mare pentru popor decât Coreea de Nord”

  • Președintele ucrainean a declarat că toate coridoarele umanitare, care au fost convenite, au funcționat. Numai sâmbătă, 12.729 de oameni au fost evacuați din Ucraina.
  • Zelenski a subliniat că Ucraina are nevoie de timp și putere ca să „spargă mașina de război care a venit pe pământurile” ucrainene.
  • Volodimir Zelenski: „Rusia își pierde mintea. Pierde talent. Pierde bani. Dar dacă acest lucru se întâmplă Rusiei, atunci ce așteaptă așa-numitele «DNR» și «LNR»? Omologul lor? Numai degradare completă.

Preșesintele ucrainean Volodimir Zelenski a făcut, sâmbătă seară, noi declarații despre situația curentă din Ucraina. Mesajul video a fost postat de către Zelenski pe conturile sale de social media.

Liderul de stat al Ucrainei a afirmat că ocupanții ruși nu pot cuceri țara pe care o conduce, întrucât aceștia se bazează numai pe violență și teroare.

În continuare, el s-a referit la pericolul la care s-ar expune unii activiști dacă ar accepta propunerile venite din partea trupelor ruse.

Vreau să spun unor figuri și activiști cărora le-a lipsit smerenia de a nu discuta cu ocupanții: dacă unul dintre voi este brusc tentat de propunerile acestor ocupanți, semnați o sentință pentru dumneavoastră – să urmăriți peste 12.000 de invadatori care nu au putut înțelege la timp de ce nu ar trebui atacată Ucraina (n. red. – vorbim despre cei care au murit în Ucraina)”

Zelenski a subliniat că Ucraina are nevoie de timp și putere ca să „spargă mașina de război care a venit pe pământurile” ucrainene.

Nu voi subestima amenințarea și nu voi exagera realizările. Suntem oameni cinstiți, nu Ministerul Apărării al Federației Ruse, care minte pe toată lumea, chiar și pe președintele Rusiei. Prin urmare, voi spune sincer: mai trebuie să te ții și să lupți, în fiecare zi și noapte, pentru a căuta o modalitate de a provoca un rău maxim inamicului”, a transmis Zelenski.

Zelenski: 12.729 de persoane au fost evacuate, sâmbătă, prin „coridoarele verzi”.

Președintele ucrainean a declarat că toate coridoarele umanitare, care au fost convenite, au funcționat. Numai sâmbătă, 12.729 de oameni au fost evacuați din Ucraina.

Zelenski a mai spus că, potrivit opiniei americanilor și a oamenilor de rând din țările europene, Rusia este acum un inamic mai mare pentru popor decât Coreea de Nord.

În același mesaj postat sâmbătă seară, Volodimir Zelenski s-a adresat, din nou, ucrainenilor, cât și întregii lumi.

Rusia își pierde mintea. Pierde talent. Pierde bani. Dar dacă acest lucru se întâmplă Rusiei, atunci ce așteaptă așa-numitele «DNR» și «LNR»? Omologul lor? Numai degradare completă. Ocupanții din regiunea Herson încearcă să repete experiența tristă a formării pseudo-republicilor. Șantajarea liderilor locali, presiunea deputaților”, a spus Zelenski.

El a precizat despre ședința de urgență a consiliului regional Herson și a declarat că 44 de deputați au decis că regiunea Herson este Ucraina.

„Așa că spun sincer: mai trebuie să rezistăm. Mai avem de luptat”, a declarat președintele.

În final, Zelenski a menționat că a semnat două decrete importante privind „acordarea premiilor de stat ale Ucrainei” celor „106 militari ai Forțelor Armate ale Ucrainei, care s-au dovedit curajoși în luptele pentru independența statului nostru. 17 dintre ei – postum.”

The post Zelenski, citând opinia comună a unor americani și europeni: „Rusia este acum un inamic mai mare pentru popor decât Coreea de Nord” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code