Flux-stiri

10.000 de militari au înconjurat un oraș din El Salvador. Trupele au misiunea de a aresta toţi membrii grupărilor interlope

  • 10.000 de militari au înconjurat oraşul Soyapango din El Salvador, ca parte a unei represiuni masive împotriva bandelor interlope.
  • Toate drumurile care duc spre oraş au fost blocate, iar forţele speciale au căutat în toate imobilele oraşului pentru a găsi membri ai bandelor infractoare. 
  • De asemenea, ofiţerii i-au oprit pe toţi cei care încearcau să părăsească oraşul şi le-au verificat actele de identitate.

Aproximativ 10.000 de militari au înconjurat oraşul Soyapango din El Salvador, ca parte a unei represiuni masive împotriva bandelor interlope, a anunţat preşedintele Nayib Bukele.

Toate drumurile care duc spre oraş au fost blocate, iar forţele speciale au căutat în toate imobilele oraşului pentru a găsi membri ai bandelor infractoare. 

De asemenea, ofiţerii i-au oprit pe toţi cei care încearcau să părăsească oraşul şi le-au verificat actele de identitate.

Operaţiunea face parte dintr-o represiune masivă împotriva bandelor după o creştere a violenţei la începutul acestui an.

Ministrul Justiţiei a spus că 12 persoane au fost arestate până acum.

Soyapango este unul dintre cele mai mari oraşe din El Salvador şi găzduieşte peste 290.000 de oameni. Oraşul, care se află la doar 13 km (8 mile) vest de capitala San Salvador, a fost de multă vreme cunoscut ca un centru pentru activităţile infractorilor, transmite BBC

The post 10.000 de militari au înconjurat un oraș din El Salvador. Trupele au misiunea de a aresta toţi membrii grupărilor interlope appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 24 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code