Flux-stiri

A apărut noul iOS 17. Care sunt noutățile pe care le aduce update-ul

  • iOS 17 vine preinstalat pe noile iPhone 15, iar printre noutăți se numără Contact Posters.
  • Apare și modul Standby în care sunt afișate informații utile pe ecranul Always on Display.
  • Au apărut și widget-uri interactive și un nou update la aplicația Messages.

A apărut noul iOS 17 cu noi update-uri pentru cei care dețin Iphone-uri, iar acesta vine cu unele modificări și îmbunătățiri, scrie Apple.

Noul software este disponibil începând cu modele SE și XR, iar printre principale noutăți se numără și Contact Posters care este o animație cu datele personale care poate fi trimis prietenilor prin Name Drop.

Au apărut și widget-uri interactive și un update pe aplicația Messages, în schimb nu sunt schimbări majore, dar avem parte și de optimizări printr-o creștere de performanță.

Singurul bug pe care l-au sezisat oamenii a fost găsit în panoul de notificări, iar iOS 17 vine preinstalat pentru ultimele modele de Iphone 15.

Ce face funcția StandBy a noului iOS 17

StandBy este o nouă vizualizare pe tot ecranul care oferă informații și a fost concepută pentru a fi vizualizată de la distanță atunci când un iPhone se află pe o parte și se încarcă. Interfața personalizabilă poate afișa un ceas în diferite stiluri, un calendar, fotografiile preferate, prognoza meteo, controale de redare a muzicii, widget-uri și multe altele.

StandBy este conceput pentru un iPhone care se încarcă pe o noptieră, pe tejgheaua din bucătărie sau pe birou și este compatibil cu Live Activities, Siri, apeluri primite și notificări. Funcția funcționează, de asemenea, cu ecranul permanent activat al iPhone 14 Pro.

Citește și:

The post A apărut noul iOS 17. Care sunt noutățile pe care le aduce update-ul appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 18 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code