Flux-stiri

A apărut trailer-ul pentru cel mai recent film al Anyei Taylor-Joy, „The Menu”

The-MenuThe-Menu

  • Fanii tocmai au primit un prim trailer neliniștitor pentru viitorul film de comedie horror „The Menu”, cu Anya Taylor-Joy, Ralph Fiennes și Nicholas Hoult.
  • Pelicula vine de la regizorul Succession, Mark Mylod, este scrisă de Seth Reiss și Will Tracy și se spune că va fi lansată pe 18 noiembrie 2022.
  • Anya Taylor Joy este cunoscută mai ales pentru rolul Beth Harmon din serialul The Queen’s Gambit” din 2020 și a apărut recent în filmul The Northman” din 2022.

Searchlight Pictures a lansat primul trailer pentru „The Menu, o comedie întunecată cu garnituri de thriller și horror, care face ca Hell’s Kitchen să pară prietenos în comparație. Anya Taylor-Joy, starul din „Peaky Blinders” și „The Queen’s Gambit”, și Nicholas Hoult, din „X-Men” și „The Great”, joacă rolul unui cuplu, Margot și Tyler, care merge pe o insulă îndepărtată pentru a încerca mâncarea unui faimos bucătar excentric, interpretat de Ralph Fiennes, actor din „Harry Potter” și „James Bond”.

Dar se întâmplă o mulțime de lucruri ciudate, de la discursul ciudat pe care îl ține, devotamentul tuturor bucătarilor față de șeful lor, cineva care fuge frenetic și Chef Slowik interpretat de Fiennes care îi spune lui Margot că nu ar trebui să fie aici. Ce se întâmplă?

Dincolo de cei trei protagoniști, în film mai apar și actorii din Encanto și John Wick, John Leguizamo, Law & Order: Special Victims Unit și American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace, Judith Light, Janet McTeer din Ozark și Hong Chau din Watchmen. Regizorul lui Anchorman și Don’t Look Up, Adam McKay, este producător.

Anya Taylor-Joy a apărut recent în filmul „The Northman”, regizat de Robert Eggers, care a lucrat anterior cu ea în „The Witch”. Recent, ea a dezvăluit că acesta i-a refuzat de fapt un rol în celălalt film al său, „The Lighthouse”.

Ea a explicat: „M-a sunat prima dată și mi-a spus: Hei, fac The Lighthouse și nu există niciun rol pentru tine. Este o sirenă…”. Am spus: „Pot fi sirena!”.

„El a spus: Chiar nu ar trebui să fii această sirenă anume, Anya”. Eu am spus: Pot fi pescărușul, pot fi doar în fundal”. „The Menu” va fi lansat în cinematografe pe 18 decembrie.

The post A apărut trailer-ul pentru cel mai recent film al Anyei Taylor-Joy, „The Menu” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code