Flux-stiri

Statul Major al SUA: Rusia a pierdut 30% din forțele sale blindate de la începutul invaziei în Ucraina

  • Rusia a pierdut între 20 și 30% din forțele sale blindate de la începutul invaziei în Ucraina.
  • Analizele americanilor spun că rușii au o capacitate de artilerie mai mare decât ucrainenii.
  • Șefului Statului Major american spune: ,,Rușii recurg la focuri haotice, care nu au întotdeauna un efect militar”.

Rusia a pierdut între 20 și 30% din forțele sale blindate de la începutul invaziei în Ucraina. Este declarația Șefului Statului Major american.

Analizele americanilor spun că rușii au o capacitate de artilerie mai mare decât ucrainenii, însă cei din urmă folosesc tehnici mai bune pentru ai contracara, spune Mark Milley, șeful Statului Major al SUA.

,,Rușii îi depășesc numeric din punct de vedere al artileriei, îi depășesc numeric pe ucraineni. Estimările variază. Unii spun patru, cinci, șase la unu. Alții spun zece, 15 la unu. Alții spun 20 la unu. Care este adevăratul număr exact, voi păstra evaluările noastre în domeniul clasificat. Potrivit estimărilor publice, aproximativ 20.000 de civili ucraineni au fost uciși” , spune Mark A. Milley șeful Statului Major SUA.

Bătălia pentru controlul Donbasului a dus la tot mai multe victime. Armata rusă a lovit cu rachete o zonă rezidențială din regiunea Donețk.

,,Toată lumea era pe câmp, lângă casa noastră. Ne făceam treburile acasă. Apoi s-a auzit o bubuitură și am căzut cu toții. Era mult praf și fum. Nu mai există casă” , transmite Viktor Miller rezident în Pokrovsk.

The post Statul Major al SUA: Rusia a pierdut 30% din forțele sale blindate de la începutul invaziei în Ucraina appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code