Flux-stiri

A găsit un bilet cu un mesaj ciudat lăsat pe mașina sa, dar lumea crede că este amuzant

  • O femeie din Marea Britanie s-a întors la mașină și a găsit un mesaj lipsit de cruzime scris pe geam,
  • Mulți alții au presupus că mesajul a fost o glumă.
  • Două surori frenetice și-au manifestat nemulțumirea pentru că li s-au lipit bilețele pe parbrize cu super glue și silicon.

Multe persoane au presupus că scrisoarea era o glumă, o persoană comentând: „Există o glumă (cum că) Iisus (ar trebui să stea) la volan undeva pe aici”.

Spre amuzamentul utilizatorilor rețelelor de socializare, femeia din Regatul Unit, s-a întors la mașină a găsit un mesaj lipsit de cruzime scris pe geam, care viza autocolantul ei creștin de pe bara de protecție, scrie Mirror.

Exact mai sus de bilet se află pe mașină un abțibild pe care scrie „Isus discipol”.

Biletul, cu textul „SUNT SIGUR CĂ IISUS NU AR PARCA CA O C….”, era plasat sub ștergătoarele de geam de pe luneta din spate a unui Mitsubishi argintiu.

„Nu ar trebui să râd, dar o voi face…”, scrie în descrierea pozei care a fost postată pe o rețea de socializare.

Mulți alții au presupus că mesajul a fost o glumă și l-au considerat amuzant după ce au văzut o fotografie a acestuia pe Reddit și Instagram.

O altă persoană a menționat că: „Iisus nu a mai condus niciodată o mașină, așa că s-ar putea să parcheze așa”.

Și un alt utilizator de pe Reddit a declarat cu nonșalanță: „Biserica Angliei vrea un cuvânt”.

Stickere lipite cu super glue și silicon

Totul se petrece la câteva zile după ce două surori frenetice și-au manifestat nemulțumirea pentru că li s-au lipit bilețele pe parbrize cu super glue și silicon după ce au parcat pe o stradă rezidențială.

Ellie Newman, care are 36 de ani, și sora Jordana Timeyin, de 39 de ani, și-au parcat Range Rover-ul Velar pe o stradă din Manchester, în apropiere de locul de muncă, însă s-au arătat revoltate de „daunele criminale”.

Cele două surori, ambele angajate la agenția de credite Bridgewater Acceptances aflată în vecinătate, susțin că autoturismele le-au fost țintite în repetate rânduri.

Joi, Ellie pretinde că a găsit un bilet prins cu silicon pe geamul parbrizului Range Rover-ului său negru, după ce și-a încheiat munca.

Biletul, redactat cu un pix negru, scria: „Vă rugăm să nu mai folosiți această stradă ca parcare. Locuitorii se întorc acasă de la serviciu/la cumpărături și nu pot parca pe propria lor stradă!!!”.

Însă Ellie a afirmat că ea și sora ei, Jordana, au tot dreptul să staționeze acolo, întrucât ambele plătesc taxe. A spus ea: „Nu există linii galbene” care să interzică parcarea sau alte semne.

„Lucrăm în zonă și pentru asta plătim taxa de circulație. Birourile noastre sunt acolo de 20 de ani. Acest lucru s-a întâmplat de aproximativ patru ori. Am avut mașina noastră zgâriată și în jur de patru note lăsate, lipite cu super glue, bandă adezivă și acum silicon. Aceasta este o pagubă criminală”, a mai completat Ellie.

Ce spune legea?

Potrivit Ghidului de parcare oficial al companiei RAC: „Este perfect legal să parcați în fața casei cuiva, cu excepția cazului în care vehiculul blochează o alee sau o roată este peste o bordură.

„Alte situații în care nu este permisă parcarea includ străzile guvernate de permise de parcare pentru rezidenți sau oricare dintre restricțiile prezentate mai sus, adică liniile galbene duble.”

Ellie afirmă faptul că a raportat acest incident la poliție online.

The post A găsit un bilet cu un mesaj ciudat lăsat pe mașina sa, dar lumea crede că este amuzant appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code