Flux-stiri

Alec John Such, membru fondator şi basist al trupei Bon Jovi, a murit la vârsta de 70 de ani

bon jovi, alec such, basist, membru fondator, decesbon jovi, alec such, basist, membru fondator, deces

  • S-a stins din viaţă Alec John Such, membru fondator şi basist al trupei Bon Jovi.
  • Basistul a făcut parte din formaţie în perioada 1983-1994. 
  • Înainte de a intra în trupă, Alec John Such cântase cu Sambora în trupa The Message.

S-a stins din viaţă Alec John Such, membru fondator şi basist al trupei Bon Jovi. Trupa a anunţat decesul artistului pe reţelele de socializare, dar nu au fost dezvăluite mai multe detalii.

Basistul a făcut parte din formaţie în perioada 1983-1994. Înainte de a intra în trupă, Alec John Such cântase cu Sambora în trupa The Message.

Bon Jovi a scris şi un mesaj pe Twitter: „Avem inima frântă la aflarea veştii trecerii în nefiinţă a prietenului nostru drag Alec John Such. Era un om original. Ca membru findator al trupei Bon Jovi, Alec a jucat un rol important în formarea trupei. (…) Alec era întotdeauna  plin de viaţă”. 

The post Alec John Such, membru fondator şi basist al trupei Bon Jovi, a murit la vârsta de 70 de ani appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code