Flux-stiri

Accident feroviar îngrozitor soldat cu un mort, 4 persoane blocate și 10 răniți

accidentaccident

  • O coliziune feroviară în Mexico City a provocat moartea a cel puțin o persoană, în timp ce mai multe persoane sunt nevoite să evacueze metroul din capitală prin intermediul șinelor de cale ferată.
  • Un bărbat aflat în tren în momentul accidentului a declarat: S-a auzit un impact foarte puternic, s-a simțit foarte oribil, oamenii care nu erau pregătiți s-au rostogolit pe vagoane”.
  • Procurorul general al orașului Mexico City a declarat că o anchetă completă este în curs de desfășurare pentru a determina cum s-a produs coliziunea.

O coliziune feroviară în Mexico City a provocat moartea a cel puțin o persoană, în timp ce mai multe persoane sunt nevoite să evacueze metroul din capitală prin intermediul șinelor de cale ferată. Cel puțin o persoană a fost ucisă, iar altele sunt blocate și rănite în urma unui accident feroviar de groază produs în Mexico City.

Incidentul șocant a fost raportat de presa de limbă spaniolă pe Twitter, iar vehiculele de urgență ar fi invadat acum locul incidentului, în timp ce unele persoane au fost fotografiate pe șinele de tren fiind evacuate. Se crede că, coliziunea a avut loc între stațiile La Raza și Petrero din capitala mexicană.

Jurnalistul Ciro Di Costanzo a scris pe Twitter: A avut loc un accident de tren pe linia 3 a metroului”. În timp ce Martí Batres a scris pe Twitter: Suntem deja la locul incidentului, se raportează 10 persoane rănite duse la spitale, 4 persoane în viață care sunt salvate și se pare că o persoană a decedat. Vom continua să raportăm”.

Surse de știri locale l-au citat pe Carlos García, un bărbat aflat în tren în momentul accidentului, care a declarat pentru Infobae: S-a auzit un impact foarte puternic, s-a simțit foarte oribil, oamenii care nu erau pregătiți s-au rostogolit pe vagoane”.

Procurorul general al orașului Mexico City a declarat, de asemenea, presei locale că o anchetă completă este în curs de desfășurare pentru a determina cum s-a produs coliziunea. Între timp, secretarul pentru securitate din Mexic, Omar García Harfuch, a declarat: Nu am dori să speculăm pe un subiect atât de delicat și nefericit ca acesta. Metroul își face deja propria treabă pentru a determina ce s-a întâmplat și avem experți care lucrează pentru a determina cauza”.

The post Accident feroviar îngrozitor soldat cu un mort, 4 persoane blocate și 10 răniți appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 34 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code