Flux-stiri

Studenții de la Stanford creează RizzGPT: monoclul AR alimentat de ChatGPT-4 care îți spune ce să spui în timpul interviurilor incomode

  • Un grup de studenți de la Universitatea Stanford a dezvoltat o pereche de ochelari inteligenți care gândesc pentru tine.
  • Purtarea ochelarilor te poate ajuta să fii mai pregătit în timpul interviurilor de angajare.
  • Dispozitivul bazat pe A.I. este dotat cu o cameră, un microfon și un ecran de înaltă rezoluție.

O echipă de studenți de la Universitatea Stanford a creat o pereche de ochelari inteligenți, care au capacitatea de a afișa textul generat de modelul de limbaj GPT-4 al OpenAI, scrie revista Futurism.

Acestă inovație poate oferi utilizatorilor un avantaj în timpul interviurilor de angajare sau chiar să te ajute la următoarea întâlnire.

Dispozitivul, denumit rizzGPT, oferă purtătorului său Charisma as a Service” (CaaS) în timp real, ceea ce înseamnă că îi poate sugera exact ce să spună în continuare în timpul unei conversații, folosind informațiile auditive pe care le colectează din discuție. Acest lucru a fost descris într-un tweet de către Bryan Hau-Ping Chiang, un student de la Universitatea Stanford.

„Spune adio întâlnirilor incomode și interviurilor de angajare” , a scris Chiang.

Ochelarii au fost creati prin intermediul unui dispozitiv similar cu un monoclu, dezvoltat de Brilliant Labs, care poate fi atașat la majoritatea tipurilor de ochelari. Dispozitivul este echipat cu o camera, un microfon și un ecran de înaltă rezoluție, care este capabil sa afișeze textul generat de GPT-4.

Cum funcționează ochelarii cu ChatGPT?

Software-ul de recunoaștere a vorbirii al OpenAI, permite purtătorilor de ochelari să comunice direct cu un chatbot prin intermediul vocii, iar acesta poate genera răspunsuri în câteva secunde.

Deși designul gadgetului poate părea puțin cam greoi, acesta oferă o imagine a viitorului în materie de comunicare umană, pe măsură ce tehnologiile AR și A.I. devin din ce în ce mai populare și sunt văzute ca înlocuitori pentru smartphone-uri și aplicațiile acestora.

Citește și

Miliarde de date personale sunt vândute pe Dark Web. Cum poți verifica dacă te afli printre aceste persoane

FOTO. Andrew Tate, batjocorit pe rețelele sociale după ce s-a pozat într-o saună „rece”: „Banca de jos este rezervată copiilor”

FOTO. În Norvegia s-a deschis „cel mai lung tunel pentru bicicliști din lume”. Cât a costat proiectul

The post Studenții de la Stanford creează RizzGPT: monoclul AR alimentat de ChatGPT-4 care îți spune ce să spui în timpul interviurilor incomode appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 18 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code