Flux-stiri

Adele a vrut să renunțe definitiv la concertele live. Ce motive a avut artista

  • Adele a dezvăluit că a avut momente în care a simțit că nu va mai putea cânta live după ce turneul său din Las Vegas a fost amânat.
  • Anularea concertelor inițiale din ianuarie 2022 a stârnit critici puternice din partea fanilor, dar Adele a explicat că a luat decizia corectă.
  • Experiența traumatizantă a anulării spectacolelor a fost un punct culminant al vieții sale și a recunoscut că a dezamăgit o mulțime de oameni, dar cel mai important a fost să nu se dezamăgească pe sine.

Adele a dezvăluit că ar fi putut să nu mai cânte niciodată dacă turneul ei din Las Vegas s-ar fi desfășurat așa cum fusese planificat inițial, înainte de a fi amânat în ultimul moment, în ianuarie 2022.

Cântăreața, în vârstă de 34 de ani, s-a aflat în prim-planul unei controverse la începutul anului trecut, când a fost nevoită să își anuleze întreaga serie de spectacole cu mai puțin de 24 de ore înainte de începerea primului concert scrie Mirror.

Într-un mesaj emoționant, Adele a explicat că organizarea concertului a fost amânată din cauza faptului că mai mulți membri ai echipei sale s-au îmbolnăvit de COVID.

Decizie a stârnit critici puternice din partea fanilor, dar concertele au început în cele din urmă cu zece luni mai târziu, în luna noiembrie a anului trecut.

În timpul penultimului spectacol, Adele a dezvăluit că a avut momente în care a simțit că nu va mai putea cânta live după această încercare traumatizantă.

„A fost un adevărat punct culminant al vieții mele. Am dezamăgit o mulțime de oameni, dar dacă m-aș fi dezamăgit pe mine, probabil că nu v-aș mai fi văzut niciodată.” , a spus artista.

Luna trecută, Adele a izbucnit în lacrimi în timpul spectacolului din Las Vegas, după ce și-a amintit de experiența terifiantă” pe care a trăit-o. Cu toate acestea, a fost bucuroasă că publicul a fost alături de ea și că a putut să-și împărtășească emoțiile.

Când am anulat datele inițiale, mi-a fost greu. Dar mai bine mai târziu decât niciodată. Am știut că am luat decizia corectă” , a adăugat ea.

Citește și:

Cum arată „Honey Fitz”, iahtul prezidențial care a servit cinci președinți americani

Nelson Piquet, triplu campion de Formula 1, amendat pentru comentarii rasiste și homofobe la adresa lui Lewis Hamilton

Vacanță de coșmar: Mușcată de un țânțar, o dansatoare și-a pierdut mâinile și picioarele în somn

The post Adele a vrut să renunțe definitiv la concertele live. Ce motive a avut artista appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 11 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code