Flux-stiri

Secretul cel mai bine păstrat al Clarei Chia. De ce a ales-o Pique în locul Shakirei

  • Au apărut noi ipoteze cu privire la motivul pentru care Gerard Pique a ales-o pe Clara Chia și a părăsit-o pe Shakira.
  • Piquea preferat-o pe Clara pentru caracterul libertin al ei.
  • De asemenea, pentru că este un adepta al relațiilor deschise.

Au apărut noi ipoteze cu privire la motivul pentru care Gerard Pique a ales-o pe Clara Chia și a părăsit-o pe Shakira.

Presa spaniolă scrie că fostul apărător al Barcelonei a preferat-o pe tânăra de 23 de ani pentru caracterul libertin al acesteia și pentru faptul că este adepta relațiilor deschise.

Publicația Marca, care citează publlicația El Nacional, notează într-un articol că fostul fotbalist a preferat-o pe tânăra de 23 de ani pentru că aceasta e adepta relațiilor non-monogame.

Shakira, o persoană mai conservatoare decât Clara

„Shakira este o persoană mai conservatoare decât Clara, din cauza vârstei ei, 46 de ani. Plus că trebuie să aibă grijă atât de părinții ei, cât și de cei doi copii pe care îi are cu Pique. Ea vrea să aibă totul sub control și, în ciuda faptului că nu era căsătorită cu Pique, trăiau o relație maritală în toate sensurile. Una dintre cauzele crizei dintre cei doi au fost aventurile extraconjugale ale lui Pique, cunoscute în viața de noapte din Barcelona” , scrie sursa citată.

Clara Chia e de acord ca Pique să aibă și alte relații

„Clara Chia, pe de altă parte, are 23 de ani, este din altă generație, ar putea fi fiica Shakirei și, potrivit fanilor ei de pe twitter, este o adeptă fidelă a unui cont de Instagram numit The Poly Spot care răspândește beneficiile poligamiei, ale relațiilor poliamoroase, ale cuplurilor care permit membrilor lor să aibă și alte relații” , mai scrie El Nacional.

Astfel, Gerard Pique ar fi preferat pe cineva cu idei mai liberale pentru că „poate face ceea ce a făcut întotdeauna, dar fără să rănească pe nimeni” .

The post Secretul cel mai bine păstrat al Clarei Chia. De ce a ales-o Pique în locul Shakirei appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 22 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code