NEWSNET

Flux-stiri

Adele lansează o nouă melodie, „Easy on me”, după o pauză de șase ani. Tease-ul a strâns deja 50 de milioane de vizualizări

AdeleAdele

  • Adele nu a mai lansat niciun single din 2016.
  • Pe 15 octombrie, Adele lansează melodia „Easy on me”.
  • Tease-ul melodiei a strâns 50 de milioane de vizualizări

Adele revine în forță. După o pauză de șase ani, în care a ținut în suspans toată planeta, cântăreața lansează un nou album.

Adele le-a arătat fanilor o parte din noua melodie cu care vrea sa spargă topurile.

După reacția fanilor e clar că va fi un nou hit.

Video-ul de 20 de secunde a strâns aproape 50 de milioane de vizualizari pe YouTube, Instagram, Twitter si Facebook.
Melodia se numește „Easy on me” și va fi lansată pe 15 octombrie.

Zvonurile despre un nou album au fost lansate de ceva timp după ce numărul 30 a apărut pe panourile publicitare din orașe din întreaga lume la începutul acestei luni. Și, deși nu s-a confirmat încă faptul că Adele se află în spatele lor, mulți cred că este un indiciu că noua piesă a cântăreței se va intitula 30.

Dacă este adevărat, acest lucru ar însemna că Adele continuă să își numească albumele după vârsta la care le-a scris, cu 19 în 2009, 21 în 2011 și 25 în 2015.

Luni, Adele și-a actualizat, de asemenea, conturile de pe rețelele de socializare cu un model blurat de culoare turcoaz. De asemenea, ea și-a îndrumat cei 40,1 milioane de urmăritori de pe Instagram către un link de înscriere pe site-ul ei.

The post Adele lansează o nouă melodie, „Easy on me”, după o pauză de șase ani. Tease-ul a strâns deja 50 de milioane de vizualizări appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code