Flux-stiri

Adrian Sârbu: Ceea ce a facut Zelenski este, probabil, cea mai mare victorie a presei care s-a petrecut vreodată pe pământ

  • Adrian Sârbu: „Cei care credem în libertatea presei nu suntem aproape de gândul sinuciderii, mai avem vreo speranță”.
  • Adrian Sârbu: „Nu avem presa pe care ne-o dorim deoarece cultura politică și democratică a societății românești n-a evoluat”.
  • Adrian Sârbu: „În orice societate democratică, cei care acced la putere sunt fundamental cei care aspiră să erodeze puterea celorlalți participanți la cursă”.

Ceea ce a facut Zelenski – ca în a doua zi după declanșarea invaziei să iasa din oră în oră la început, apoi de două trei ori pe zi, și să continue să folosească cea mai puternică armă pe care o poți avea împotriva unui invadator, a unei dictaturi, a unui tiran, și anume să spui adevărul și să prezinți realitatea – este, probabil, cea mai mare victorie a presei care s-a petrecut vreodată pe pământ.

The post Adrian Sârbu: Ceea ce a facut Zelenski este, probabil, cea mai mare victorie a presei care s-a petrecut vreodată pe pământ appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code