Flux-stiri

Africa de Sud a detectat o nouă variantă de coronavirus. B.1.1.529 are un număr mare de mutații și este extrem de contagioasă

Coronavirus în lume LIVE UPDATE, 25 iulie. OMS a raportat cea mai mare creștere de cazuri într-o singură zi/Școlile din Africa de Sud, închiseCoronavirus în lume LIVE UPDATE, 25 iulie. OMS a raportat cea mai mare creștere de cazuri într-o singură zi/Școlile din Africa de Sud, închise

  • „Ar putea fi capabil să ocolească părțial sistemul nostru imunitar.”
  • Echipa sa de la institutul de cercetare KRISP, care face parte din Universitatea din Kwazulu-Natal, a descoperit anul trecut varianta Beta, care este, de asemenea, foarte contagioasă.
  • Din nefericire, am detectat o nouă variantă care reprezintă un motiv de îngrijorare în Africa de Sud”, a declarat virusologul Tulio de Oliveira într-o conferință de presă.

O nouă variantă de covid-19 a fost detectată în Africa de Sud, țara cea mai afectată oficial de pandemie și care se confruntă cu o nouă creștere a contaminării, informează France24.

Varianta B.1.1.529, descoperită în Africa de Sud, are un număr „extrem de mare” de mutații și „putem vedea că are un potențial foarte mare de răspândire”, a declarat virusologul Tulio de Oliveira în timpul unei conferințe de presă online a Ministerului Sănătății.

„Ar putea fi capabil să ocolească părțial sistemul nostru imunitar.”

Echipa sa de la institutul de cercetare KRISP, care face parte din Universitatea din Kwazulu-Natal, a descoperit anul trecut varianta Beta, care este, de asemenea, foarte contagioasă.

„Din nefericire, am detectat o nouă variantă care reprezintă un motiv de îngrijorare în Africa de Sud”, a declarat virusologul Tulio de Oliveira într-o conferință de presă.

Varianta, al cărei cod științific este B.1.1.529, „are un număr mare de mutații”, a spus el.

De asemenea, a fost detectată în Botswana și Hong Kong în rândul călătorilor din Africa de Sud.

Ministrul Sănătății, Joe Phaahla, a declarat că această variantă este „foarte îngrijorătoare” și este sursa creșterii „exponențiale” a numărului de cazuri raportate în țară.

The post Africa de Sud a detectat o nouă variantă de coronavirus. B.1.1.529 are un număr mare de mutații și este extrem de contagioasă appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code