NEWSNET

Flux-stiri

Agenția Europeană a Medicamentului a aprobat utilizarea dozei 3 a vaccinului anti-COVID

Agenția Europeană a Medicamentului (EMA) a aprobat luni utilizarea dozei 3 a vaccinului anti-COVID. Aceasta poate fi făcută de persoanele care au mai mult de 18 ani, la cel puțin 6 luni de la doza 2.

Specialiștii au luat decizia de a aproba utilizarea dozei 3 a vaccinului anti-COVID pentru persoanele care au cel puțin 18 ani.

Doza 3 trebuie să fie făcută la peste 6 luni de la doza 2, au stabilit reprezentanții EMA.

„Dozele de rapel Comirnaty (Pfizer n.r) pot fi folosite la persoanele de 18 ani și mai mult, la cel puțin șase luni de la a doua doză”, a declarat Agenția Europeană a Medicamentului, prin intermediul unui comunicat.

Doza 3 se administrează în România începând de săptămâna trecută.

The post Agenția Europeană a Medicamentului a aprobat utilizarea dozei 3 a vaccinului anti-COVID appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code