Flux-stiri

Ultima zi de iarnă vine cu ninsori. Opt județe intră sub Cod Galben

zapadazapada

  • Codul Galben de ninsori și intensificări ale vântului este valabil pentru opt județe.
  • Avertizarea intră în vigoare în intervalul 28 februarie, ora 06.00 – 1 martie, ora 10.00.

ANM a emis o avertizare cod Galben de intensificări ale vântului şi ninsori viscolite pentru 8 judeţe din sud-estul ţării. Avertizare este valabilă în intervalul 28 februarie, ora 06:00 – 1 martie, ora 10.

În intervalul menţionat, în sud-estul ţării, temporar vor fi precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare, vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală în general de 55…65 km/h şi local va fi viscol. Se va depune strat de zăpadă, mai consistent în Dobrogea continentală.

Pe litoral şi în deltă precipitaţiile vor fi mixte, iar rafalele vor depăşi 70 km/h. Până la mijlocul săptămânii, în jumătatea de est a ţării şi la munte, temporar va ninge, iar vremea va fi rece pentru această perioadă.

The post Ultima zi de iarnă vine cu ninsori. Opt județe intră sub Cod Galben appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code