Flux-stiri

Aglomeraţie pe Valea Prahovei, spre staţiunile montane. Trafic intens în Breaza, Comarnic și Bușteni

Aglomeraţie pe Valea Prahovei, spre staţiunile montane. Trafic intens în Breaza, Comarnic și BușteniAglomeraţie pe Valea Prahovei, spre staţiunile montane. Trafic intens în Breaza, Comarnic și Bușteni

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, sâmbătă dimineaţa, se înregistrează valori ridicate de trafic pe DN 1 Ploieşti – Braşov, între localităţile Breaza şi Comarnic, pe tronsonul kilometric 101+500 de metri – 107, precum şi pe raza staţiunii Buşteni, pe sensul de urcare către staţiunile montane.

Pentru DN 1 Bucureşti – Ploieşti – Braşov, pot fi folosite ca rute alternative următoarele artere rutiere:
– Bucureşti – Autostrada A3 – Ploieşti – Cheia – DN 1A Braşov; – Bucureşti – A1 – Piteşti – Câmpulung – DN 73 Râşnov;
– Bucureşti – DN 71 – Târgovişte – DN 72A – Câmpulung – DN 73 Râşnov;
– Bucureşti – Târgovişte – DN 71 Sinaia.

Poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor staţiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să adapteze viteza la condiţiile de drum, să păstreze distanţa de siguranţă între autovehicule, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic.

The post Aglomeraţie pe Valea Prahovei, spre staţiunile montane. Trafic intens în Breaza, Comarnic și Bușteni appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code