Flux-stiri

Ajunge România la 20.000 de cazuri noi de coronavirus pe zi? Răspunsul șefei CNSCBT

Medic care ține în mână un test COVID.Medic care ține în mână un test COVID.

Directorul Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul INSP, Adriana Pistol, a spus miercuri că România poate ajunge la 20.000 de cazuri pe zi, dacă „vom păstra acelaşi trend în care nu facem nimic”.

Întrebată miercuri în cadrul unei conferinţe de presă dacă România va ajunge la 20.000 de cazuri zilnic, Adriana Pistol a spus că acest lucru depinde de fiecare dintre noi.

„Am mai spus şi o repet: depinde de noi, depinde de ce ne dorim, depinde de ce facem în fiecare zi, depinde de cât de serioşi suntem în autoprotecţie şi protejarea celor din jur, depinde dacă mergem acum să ne vaccinăm, depinde de toate aceste lucruri”, a declarat şefa CNSCBT.

„Dacă vom păstra acelaşi trend în care nu facem nimic, da. Nu suntem departe de 20.000”, a adăugat ea.

România a înregistrat marţi peste 15.000 de cazuri noi de Covid în 24 de ore, iar miercuri numărul îmbolnăvirilor a fost de 14.744.

The post Ajunge România la 20.000 de cazuri noi de coronavirus pe zi? Răspunsul șefei CNSCBT appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code