Flux-stiri

Al 16-lea parlamentar care iese din grupul PNL. Violeta Alexandru: E de neacceptat să discutăm cu PSD

  • „Mi se pare un haos la nivelul conducerii PNL”, declară Violeta Alexandru, care a anunţat că s-a retras din grupul parlamentar al PNL.
  • Ea s-a alăturat celor 15 senatori şi deputaţi care s-au dezafiliat de la grupul parlamentar al Partidului Naţional Liberal.

„Mi-am depus acum câteva minute informarea cu privire la dezafilierea mea din grupul parlamentar al PNL din Camera Deputaţilor. Am făcut acest gest pentru a atrage un semnal de alarmă vis-a-vis de situaţia în care se află azi PNL, în comparaţie cu ceea ce am fost acum câteva luni şi am pierdut din orgoliu şi din încăpăţânarea de a nu e exercita rolul de principal partid de guvernământ. Mi se pare incredibil că PNL nu merge cu o propunere de candidat de premier. Mi se pare o palmă petru toţi alegătorii noştri”, spune Violeta Alexandru.

Fostul ministru al Muncii în guvernul Orban îi critică pe liderii liberali pentru negoierile cu PSD.

„Mi se pare de neacceptat că ne ducem să stăm jos să discutăm cu PSD-ul pe care l-am hulit atâţia ani, în frunte cu cel care acum e preşedintele PNL, Florin Cîţu, şi care se lăuda că şi-a făcut o întreagă campanie în spaţiul public de adversar al PSD, iar acum se face că-şi mai aduce aminte de ceea ce a spus. Prin urmare, mi se pare un haos la nivelul conducerii PNL. Se simte, din păcate, şi în grupul deputaţilor PNL”, adaugă Alexandru.

Ea s-a alăturat altor 15 senatori şi deputaţi care s-au dezafiliat de la grupul parlamentar al Partidului Naţional Liberal. Aceștia sunt: Ludovic Orban, Alexandru Kocsis, Ovidiu Florean, Ion Ştefan, Ionel Dancă, Constantin Şovăială, George Ionescu, Luminiţa Barcari, Adrian Oros, Bogdan Bola, Claudiu Chira, Nicolae Giugea, Antonel Tanase, Gabriel Plaiasu, Ion Iordache.

The post Al 16-lea parlamentar care iese din grupul PNL. Violeta Alexandru: E de neacceptat să discutăm cu PSD appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code