NEWSNET

Flux-stiri

Caz misterios în Grecia: Un fotbalist a fost descoperit asfixiat în interiorul mașinii sale

  • Jucătorul grec Nikos Tsumanis a fost găsit mort în mașină, marți seară.
  • Echipa la care juca i-a anunțat dispariția.
  • Polițiștii locali nu exclud alte posibilități în care fotbalistul să fi murit.

Jucătorul grec Nikos Tsumanis a fost găsit mort în mașină, marți, după ce i-a fost anunțată dispariția. Tânărul de 31 de ani, legitimat la Makedonikos, a fost găsit de polițiști cu semne de asfixiere.

Principala ipoteză luată în considerare de autoritățile elene este sinuciderea, deoarece Tsumanis (care semnase pe 13 septembrie cu Makedonikos Neapolis, echipă din liga a treia la care se lansase în carieră) a fost găsit în vehiculul său, parcat în portul Kalamaria, cu mâinile legate şi cu o frânghie la gât.

Potrivit raportului medicului legist, Tsoumanis a murit de asfixiere, dar cauzele sunt încă de clarificat.

Până la efectuarea autopsiei, polițiștii locali nu exclud alte posibilități.

Potrivit presei locale, se pare că Tsumanis i-a spus recent unui prieten că are probleme financiare grave şi că are în vedere să-şi ia viața.

El a jucat pentru Aris Salonic FC (care i-a anunțat dispariția printr-o postare pe Twitter), dar și la echipe precum Apollonas şi Xanthi.

The post Caz misterios în Grecia: Un fotbalist a fost descoperit asfixiat în interiorul mașinii sale appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code