Flux-stiri

Anca Dragu: Sute de tone de gunoaie sunt arse ilegal la marginile oraşelor în fiecare zi

Anca Dragu: Sute de tone de gunoaie sunt arse ilegal la marginile oraşelor în fiecare ziAnca Dragu: Sute de tone de gunoaie sunt arse ilegal la marginile oraşelor în fiecare zi

  • Anca Dragu afirmă că sunt sute de tone de gunoaie care sunt arse ilegal, zilnic, la marginile orașelor.
  • Ea afirmă că arderile ilegale ale deşeurilor sunt un atentat la sănătatea publică.

Sute de tone de gunoaie sunt arse ilegal la marginile oraşelor în fiecare zi, iar o mână de oameni dau zilnic la schimb sănătatea noastră şi a lor pentru deşeuri care pot intra legal în circuitul reciclării, afirmă preşedintele Senatului, Anca Dragu.

„Sute de tone de gunoaie sunt arse ilegal la marginile oraşelor în fiecare zi. O mână de oameni dau zilnic la schimb sănătatea noastră şi a lor pentru deşeuri care pot intra legal în circuitul reciclării. USR a subliniat de fiecare dată urgenţa combaterii poluării din ţară. Nivelurile de poluare depăşite constant sunt, în mare parte, cauzate de acelaşi vechi sistem care acţionează prin aceleaşi metehne pentru propriul interes”, scrie pe Facebook Anca Dragu.

Ea afirmă că arderile ilegale ale deşeurilor sunt un atentat la sănătatea publică.

„M-am alăturat colegilor mei, astăzi, în Parlament, pentru a duce mai departe lupta USR împotriva poluării, o luptă ce va avea de partea sa legi clare şi eficiente prin sancţiuni impuse celor care au de gând să mai otrăvească mediul şi aerul nostru”, conchide Dragu.

The post Anca Dragu: Sute de tone de gunoaie sunt arse ilegal la marginile oraşelor în fiecare zi appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code