Flux-stiri

Ancheta lui Donald Trump dezvăluie noi detalii despre presupusa fraudă

Donald Trump privește nervos peste umăr.Donald Trump privește nervos peste umăr.

  • Afacerea de familie a lui Donald Trump a denaturat valoarea unora dintre cele mai mari active ale sale cu sute de milioane de dolari, potrivit documentelor depuse de procurorul general din New York.
  • Donald Trump neagă orice faptă greșită.
  • Fostul președinte republican, a numit investigația asupra practicilor sale de afaceri o vânătoare de vrăjitoare motivată politic a doamnei James, care este democrată.

Afacerea de familie a lui Donald Trump a denaturat valoarea unora dintre cele mai mari active ale sale cu sute de milioane de dolari, potrivit documentelor depuse de procurorul general din New York.

Letitia James acuză Organizația Trump că folosește „evaluări frauduloase sau înșelătoare ale activelor” pentru a obține împrumuturi, asigurări și reduceri fiscale.

Este cel mai puternic limbaj folosit de James până acum, deoarece încearcă să-l convingă pe Trump să depună mărturie în cadrul anchetei sale civile.

Donald Trump neagă orice faptă greșită.

Fostul președinte republican, a numit investigația asupra practicilor sale de afaceri o vânătoare de vrăjitoare motivată politic a doamnei James, care este democrată.

Ea a deschis o anchetă civilă în 2019 cu privire la afirmațiile potrivit cărora – înainte de a prelua mandatul – domnul Trump a umflat valoarea activelor sale către bănci atunci când a solicitat împrumuturi.

Avocații domnului Trump încearcă să o împiedice pe doamna James să-l interogheze pe fostul președinte american și pe copiii săi, iar el a dat-o în judecată pentru a încerca să oprească ancheta.

Cazul civil al doamnei James este separat de o anchetă penală în curs de desfășurare în Manhattan cu privire la practicile de afaceri ale organizației.

Ultimul ei dosar în instanță de marți este prima dată când acuzațiile aduse Organizației Trump au fost detaliate cu exemple specifice.

Acestea implică șase proprietăți ale sale din New York și Scoția și „marca Trump”.

De exemplu, marea sa proprietate din comitatul Westchester, la nord de Manhattan, a fost evaluată de Organizația Trump la 291 de milioane de dolari în 2012 (189 de milioane de lire sterline la acea vreme), cu toate acestea, o evaluare din 2016 a evaluat-o mult mai puțin, la doar 56 de milioane de dolari, potrivit instanței. dosar spune.

The post Ancheta lui Donald Trump dezvăluie noi detalii despre presupusa fraudă appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code