Flux-stiri

Andrew Fletcher, membru fondator al trupei Depeche Mode, a murit la vârsta de 60 de ani

  • Anunţul a fost făcut pe contul de Twitter al formaţiei Depeche Mode.
  • Andrew Fletcher a fost cunoscut sub porecla „Fletch” și s-a născut în 1961 în Nottingham.
  • Trupa s-a bucurat de un succes internațional la sfârșitul anilor ’80 și începutul anilor ’90, cu piese precum „Personal Jesus”, „Enjoy The Silence” și „I Feel You”.

Andrew Fletcher, membru fondator al trupei britanice Depeche Mode, a murit joi la vârsta de 60 de ani.

Anunţul a fost făcut pe contul de Twitter al formaţiei Depeche Mode.

„Suntem șocați și cuprinși de o tristețe copleșitoare în legătură cu moartea prematură a prietenului nostru drag, membru al familiei și coleg de trupă Andy ‘Fletch’ Fletcher”.

„Fletch avea o adevărată inimă de aur și era întotdeauna acolo când aveai nevoie de sprijin, de o conversație animată, de un râs bun sau de o halbă rece. Inima noastră este alături de familia sa și vă rugăm să îi păstrați în gândurile voastre și să le respectați intimitatea în aceste momente dificile.”, au mai adăugat membrii trupei.

Cunoscut în timpul carierei sale sub porecla „Fletch”, Fletcher s-a născut în 1961 în Nottingham și s-a mutat la Basildon, unde la sfârșitul anilor 1970 a format trupa „Composition Of Sound”, alături de Martin Gore și Vince Clarke.

Odată cu recrutarea cântărețului Dave Gahan, și-au schimbat numele în Depeche Mode, iar cvartetul s-a bucurat de succese de top, printre care „New Life” și „Just Can’t Get Enough”.

Trupa s-a bucurat de un succes internațional la sfârșitul anilor ’80 și începutul anilor ’90, cu piese precum „Personal Jesus”, „Enjoy The Silence” și „I Feel You”. De asemenea, formația a fost inclusă în „Rock And Roll Hall Of Fame” în 2020.

Andy Fletcher a fost de patru ori pe scenele din România, de trei ori alături de Depeche Mode și o dată cu un DJ set personal.

„Îmi place foarte mult în România, întotdeauna m-am simțit excelent aici. Am și câtiva prieteni români, de aceea mă bucur enorm de fiecare vizită aici. Cât despre public, publicul este perfect!”, spunea Fletcher la vizita sa din 2011. A

The post Andrew Fletcher, membru fondator al trupei Depeche Mode, a murit la vârsta de 60 de ani appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code