Flux-stiri

LIVE UPDATE. 179 de zile de invazie. Zelenski, înainte de Ziua Independenței: „Rusia ar putea încerca să facă ceva „deosebit de crud”

președintele Zelenskipreședintele Zelenski

  • Zelenski: Ne pregătim pentru un nou an în istoria existenţei Ucrainei.
  • Președintele rus Vladimir Putin a anunțat începerea unei „operațiuni militare speciale” în Ucraina, în primele ore ale zilei de 24 februarie.
  • Acțiunile Rusiei au fost condamnate ferm de SUA, membrii NATO și Uniunea Europeană, precum și de multe alte țări care au impus ulterior sancțiuni împotriva Federației Ruse.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Înainte de Ziua Independenței Ucrainei, Zelenski îi avertizează pe concetățenii săi că Rusia ar putea să acționeze „și mai crud” și îi îndeamnă la unitate.

Președintele rus Vladimir Putin a anunțat începerea unei „operațiuni militare speciale” în Ucraina, în primele ore ale zilei de 24 februarie.

Acțiunile Rusiei au fost condamnate ferm de SUA, membrii NATO și Uniunea Europeană, precum și de multe alte țări care au impus ulterior sancțiuni împotriva Federației Ruse, inclusiv împotriva oligarhilor ruși și persoanelor apropiate lui Putin.

The post LIVE UPDATE. 179 de zile de invazie. Zelenski, înainte de Ziua Independenței: „Rusia ar putea încerca să facă ceva „deosebit de crud” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 17 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code