Flux-stiri

LIVE UPDATE. 338 zile de invazie. Oficialii americani acuză companiile chineze că oferă sprijin Moscovei și cer sancțiuni împotriva Beijingului

  • Parlamentarii americani au cerut administrației Biden să adopte o poziție mai dură față de China, acuzând companiile chineze că sprijină Rusia în războiul din Ucraina.
  • „Trebuie să fim mult mai duri” cu China, a declarat senatorul democrat Bob Menendez.
  • Republicanul James Risch a declarat că sancțiunile împotriva companiilor chineze ar trebui „consolidate” .

Parlamentarii americani au cerut joi administrației Biden să adopte o poziție mai dură față de China, acuzând companiile chineze că sprijină Rusia în războiul din Ucraina.

Trebuie să fim mult mai duri” cu China, a declarat senatorul democrat Bob Menendez, care prezidează Comisia pentru relații externe a Senatului, citând dovezi că societățile chineze furnizează tehnologie cu dublă utilizare, inclusiv semiconductori” necesari pentru ghidarea rachetelor, de exemplu.

Mi se pare că nu ar trebui să renunțăm la potențialul de a impune sancțiuni împotriva Chinei dacă furnizează asistență critică și nu ar trebui să se poată ascunde în spatele unor companii” , a spus el.

Colegul său republican James Risch a declarat că China acționează cu impunitate” și că sancțiunile împotriva companiilor chineze ar trebui consolidate”, relatează presa franceză.

The post LIVE UPDATE. 338 zile de invazie. Oficialii americani acuză companiile chineze că oferă sprijin Moscovei și cer sancțiuni împotriva Beijingului appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 27 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code