Flux-stiri

Europol îl acuză pe directorul școlii de poliție din Cluj-Napoca de abuz în serviciu: Elevii nevaccinați sunt ”încarcerați”

  • Directorul Școlii Agenților Polițienești din Cluj-Napoca este acuzat că interzice elevilor nevaccinați să iasă din școală.
  • Conform sindicatului, „această segregare” este în contradicție cu drepturile constituționale.
  • Europol transmite un mesaj către instituțiile competente pentru a-l demite pe director.

La Cluj-Napoca, directorul Școlii de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” a fost acuzat de către sindicatul Europol că le-ar fi refuzat elevilor nevaccinați părăsirea școlii timp de o lună. „Pot să fac ce consider eu de cuviință”, ar fi răspuns acesta, întrebat de ce nu-i lasă pe elevi la familii, în weekenduri.

„Elevii nevaccinați din cadrul Școlii de agenți de poliție Septimiu Mureșan din Cluj Napoca sunt «încarcerați»!
Într-un exces de zel de neînțeles, de aproximativ o lună de zile, directorul unității de învățământ, comisarul șef de poliție dr. Liviu Gabriel Dumitru, într-o manieră de un totalitarism autocratic, interzice de la sine putere elevilor care au ales să nu se vaccineze părăsirea unității de învățământ. Acesta refuză să le aprobe elevilor nevaccinați să părăsească unitatea în weekend-uri pentru a-şi vizita familiile. Prin această măsură ilegală încearcă să îi determine pe elevi să se vaccineze. În tot acest timp, cei vaccinați pot părăsi școala fără probleme”, scrie Europol pe Facebook.

Conform sindicatului, „această segregare” nu numai că este „discriminatorie”, dar este în contradicție cu drepturile constituționale ale elevilor.

„În încercarea de a-l determina să renunțe la aceste abuzuri, unul dintre reprezentanții organizației noastre l-a contactat telefonic. Răspunsul acestuia a fost halucinant: ”, adaugă Europol.

Sindicatul transmite către Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, Avocatul Poporului și conducerea Ministerului Afacerilor Interne: „Poate că acest personaj ar trebui să fie lăsat pentru a nu mai nenoroci destinele tinerilor agenți de poliție care sunt marcați încă înainte de a intra în sistem”.

The post Europol îl acuză pe directorul școlii de poliție din Cluj-Napoca de abuz în serviciu: Elevii nevaccinați sunt ”încarcerați” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code