Flux-stiri

Centrul Național al Dansului din București te invită să scoți cărțile pe covorul de dans

  • Centrul Național al Dansului din București îmbină dansul și cititul într-un singur eveniment.
  • ,,Books on the Dancefloor” este o acțiune ce constă în jocuri.
  • Te plimbi prin arhiva și biblioteca instituției pe covorul de dans, în plus, organizatorii includ exerciții și momente de interacțiune între participanți.

Centrul Național al Dansului din București îmbină dansul și cititul într-un singur eveniment: Books on the Dancefloor. Ce faci mai exact.

Te plimbi prin arhiva și biblioteca instituției pe covorul de dans din sala Mare. În plus, organizatorii includ exerciții și momente de interacțiune între participanți.

Dansezi și citești

Dar cei de la Centrul Național al Dansului din București combină cele două lucruri într-un singur eveniment. În Books on the Dancefloor, te plimbi la propriu prin arhiva și biblioteca instituției pe covorul de dans din sala Mare. În plus, organizatorii includ exerciții și momente de interacțiune între participanți.

,,Este exercițiul pilot, noi l-am mai făcut în cadrul unui laborator la Centrul Național al Dansului, dar astăzi este deschis unui public mai larg, până acum l-am prezentat într-un format destinat comunității dansatorilor” , spune Corina Cimpoeru, creator CNDB.

Paula Dunker îți spune cum se îmbină dansul și cărțile în conceptul pe care poți să îl vezi și în această dumninică, de la 19.30, la Centrul Național al Dansului.

,,Tot timpul se întâlnește dansul cu lectura și în proiectul ăsta cu books on the dancefloor încercăm să activăm arhiva și biblioteca Centrului Național al Dansului pe care Corina Cimpoeru o numește The Cube. Corpurile care citesc dansează altfel decât corpurile care nu citesc” , spune Paula.

The post Centrul Național al Dansului din București te invită să scoți cărțile pe covorul de dans appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code