Flux-stiri

Viscol nemilos în America de Nord. Aproape 250 de milioane de persoane sunt afectate şi s-au înregistrat cel puţin 28 decese

  • Un ciclon de zăpadă, vânturi puternice şi temperaturi îngheţate devastează continentul nord-american în aceste momente. 

Aproape 250 de milioane de persoane sunt afectate şi s-au înregistrat cel puţin 28 decese din cauza furtunii care se întinde pe o distanţă de 3.200 km, de la Quebec la Dallas. 

Statul Montana din vestul Statelor Unite este cel mai grav afectat de frig, cu temperaturi care scad la -45 grade Celsius. 

Statele americane ca Minnesota, Iowa, Wisconsin şi Michigan se află sub zăpadă.

În oraşul Buffalo, statul New York, Serviciul Naţional Meteorologic al SUA a raportat vizibilitate „zero” pe şosele. 

În nord-vestul Pacificului, unii rezidenţi au patinat pe gheaţă pe străzile îngheţate din Seattle şi Portland.

Între timp, inundaţiile de coastă au fost observate în regiunea de nord-est a Americii New England, afectând comunităţi şi doborând liniile electrice.

Chiar şi statele cu climat mai blând precum  Florida şi Georgia  se confruntă cu avertismente de îngheţ, raportează BBC

Singura regiune care a fost scutită în mare măsură de vremea rece este California, unde lanţurile muntoase continentale ajută la protejarea de curenţii reci. În Canada, provinciile Ontario şi Quebec se află sub cod roşu de furtună de zăpadă. 

The post Viscol nemilos în America de Nord. Aproape 250 de milioane de persoane sunt afectate şi s-au înregistrat cel puţin 28 decese appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 46 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code