Flux-stiri

Mesajul de Crăciun al regelui Charles al III-lea reflectă problemele economice ale poporului britanic

Regele Charles a comunicat primul său mesaj de Crăciun în calitate de monarh al Marii Britanii, într-o perioadă nefastă a regatului unde cetăţenii britanici au de suferit de pe urma pandemiei, inflaţiei, tensiunilor politice, crizei energetice şi efectelor post-Brexit.

El a vorbit despre „marea anxietate şi greutăţi” pentru cei care se luptă să-şi plătească facturile şi să-şi menţină familiile hrănite şi la căldură. 

Totodată,  a adus un omagiu mamei sale, regina Elizabeth a II-a, care este înmormântată în capelă în urma decesului de pe 8 septembrie 2022.

„Vreau în mod deosebit să aduc un omagiu tuturor acelor oameni minunat de amabili care oferă  hrană sau donaţii, sau cea mai preţioasă marfă dintre toate, timpul lor, pentru a-i sprijini pe cei din jur care au cea mai mare nevoie”, a transmis Regele.

Mesajul a fost însoţit de imagini cu organizaţii caritabile şi voluntari care oferă mâncare persoanelor fără adăpost. 

Palatul Buckingham a transmis, potrivit BBC, că fondurile donate după moartea regretatei Regine au fost date unei organizaţii caritabile menite să-i sprijne pe cei care nu pot plăti facturile la energie.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/JW7PV8cfiiM" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

The post Mesajul de Crăciun al regelui Charles al III-lea reflectă problemele economice ale poporului britanic appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 44 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code