Flux-stiri

Există 4 tipuri de boli grave care de cele mai multe ori nu prezintă simptome

boliboli

  • Există anumite boli care pot fi ușor ignorate, deoarece nu se manifestă in nici un fel.
  • Este dificil să dezvolți o boală care să nu dăuneze organismului, dar sunt însă multe pe care nici nu le bănuim.
  • Aceste boli ne păcălesc foarte ușor, așa că fiecare om trebuie să treacă prin examene de bază în fiecare an. 

Există 4 tipuri de boli care de cele mai multe ori nu se manifestă în niciun fel, insa ele daunează grav organismului nostru.

Este dificil să dezvolți o boală care să nu dăuneze organismului, dar sunt însă multe pe care nici nu le bănuim.

Diabet

Este una dintre cele mai insidioase boli. Mulți au auzit de complicațiile teribile ale bolii, dar adesea stadiul inițial al bolii nu se manifestă în niciun fel și se află despre starea sa destul de accidental în timpul unei examinări de rutină. Într-o stare neglijată, în organism încep procese ireversibile, care nu pot fi ignorate, dar atunci când pacientul apelează la un specialist, tratamentul diabetului este deja foarte dificil și uneori imposibil. Încercați să vă verificați nivelul zahărului din sânge o dată pe an și să monitorizați dinamica.

Tumora în ovare

Bolile sistemului reproducător nu sunt adesea însoțite de durere și nu toate femeile vizitează un ginecolog în fiecare an. Prin urmare, este necesar să vizitați regulat un medic ginecolog. 

Ateroscleroza

Nu toți ducem un stil de viață sănătos. Zilnic, alături de alimente, primim elemente suplimentare care într-un fel sau altul rămân în organism. Unele grăsimi rămân sub formă de placă pe pereții interiori ai vaselor de sânge, ducând la dezvoltarea insuficienței vasculare, în cel mai rău caz o persoană poate avea un atac de cord. Dacă există vreo suspiciune de probleme cu sistemul vascular, este important să contactați din timp un specialist, care vă va ajuta la ajustarea dietei și dacă este necesar, vă va prescrie terapie.

Boală autoimună

Complexitatea acestor boli este că nu sunt doar practic incurabile, ci și destul de greu de diagnosticat, uneori o persoană poate trăi ani de zile fără a suspecta boala. Sistemul imunitar la un moment dat trece la „ofensivă” împotriva propriului corp și îl face agresiv.

The post Există 4 tipuri de boli grave care de cele mai multe ori nu prezintă simptome appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code