Flux-stiri

Creștere majoră într-o singură săptămână a numărului de localități cu incidența de peste 3 la mie. 115 sunt în zona roșie

  • Rata de incidență a trecut de 3 la mia de locuitori în 115 localități din țară.
  • Săptămâna trecută, 49 de localități erau în zona roșie.
  • În prezent opt localități sunt în carantină, șapte în județul Satu Mare și una în județul Sibiu.

Numărul localităților unde valoarea incidenței COVID-19 a trecut de 3 la mia de locuitori a crescut de la 49, câte erau săptămâna trecută, la 115 în această săptămână, arată analiza săptămânală a INSP.

95,2% din decesele înregistrate în perioada 6 – 12 septembrie au fost la persoane nevaccinate, iar 3% la persoane vaccinate cu schema incompletă. În aceeași perioadă, 77,6% din cazurile confirmate au fost înregistrate la persoane nevaccinate, potrivit documentului.

De la începutul pandemiei până în prezent 85,9% din totalul deceselor au fost la persoane peste 60 ani, iar 94,6% din persoanele decedate aveau cel puțin o comorbiditate asociată.

În prezent opt localități sunt în carantină, șapte în județul Satu Mare și una în județul Sibiu.

The post Creștere majoră într-o singură săptămână a numărului de localități cu incidența de peste 3 la mie. 115 sunt în zona roșie appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code