Flux-stiri

Finala Miss World 2021 a fost amânată cu câteva ore înainte de a începe. Care este cauza

  • 23 de concurente au fost depistate pozitiv la infecția cu COVID-19.
  • Finala va fi reprogramată în următoarele 90 de zile.

Ediția din acest an a concursului Miss World, programată să aibă loc joi în Puerto Rico, a fost amânată după ce mai multe persoane care trebuiau să participe la eveniment – inclusiv 23 dintre cele 97 de concurente – au fost depistate pozitiv cu Covid-19. Într-o declarație publicată cu câteva ore înainte de începerea concursului, organizatorii au declarat că reprogramează finala televizată, invocând „interesul pentru sănătatea și siguranța concurentelor, a personalului, a echipei și a publicului larg”.

Reprezentanții Malaeziei au confirmat că Lavanya Sivaji, concurenta lor, s-a numărat printre cei care au fost testați pozitiv. Într-o declarație postată joi pe rețelele de socializare, organizația Miss World Malaysia a precizat că Sivaji se afla în izolare, dar „clinic bine”.

Între timp, Miss World Indonezia, Pricilia Carla Yules, a părut să confirme rapoartele potrivit cărora ar fi fost testată pozitiv, scriind pe Instagram că este „în prezent în recuperare” și că „se simte mult mai bine fizic și mental”. La o conferință de presă a Departamentului de Sănătate din Puerto Rico, joi, epidemiologul Melissa Marzán a declarat că au existat 38 de cazuri pozitive asociate cu Miss World: 15 membri ai personalului și 23 de concurente. Ea a confirmat că organizatorii concursului, și nu autoritățile insulei, au luat decizia de a amâna.

Organizația Miss World a declarat că finala va fi reorganizată și va avea loc în următoarele 90 de zile. Miss World 2021, cea de-a 70-a ediție a evenimentului anual, urma să fie prezentată de cântărețul și omul de televiziune englez Peter Andre, modelul portorican Stephanie Del Valle și cântărețul și actorul mexican Fernando Allende.

The post Finala Miss World 2021 a fost amânată cu câteva ore înainte de a începe. Care este cauza appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code