Flux-stiri

Secretar de stat: Nu vor mai fi spitale COVID şi spitale non-COVID

Ambulanța în fața unui spital.Ambulanța în fața unui spital.

  • Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu a declarat sâmbătă că spitalele din România nu se vor închide în timpul valului 4 al pandemiei.
  • Nu vor mai fi spitale COVID şi spitale non-COVID, toţi pacienţii vor primi tratament, a adăugat el.

Reprezentantul Ministerului Sănătăţii, Andrei Baciu, a spus că strategia pentru valul 4 al pandemiei stabileşte că spitalele vor rămâne deschise.

În primul an al pandemiei, pacienţii cu boli cronice au avut dificultăţi în a accesa serviciile medicale şi pentru a elimina această situaţie, în vară, Ministerul a lucrat la definirea unei strategii, astfel încât toate spitalele să rămână deschise, a declarat Baciu, sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă.

Nu vom mai avea spitale COVID şi spitale non-COVID, unităţile vor avea circuite mixte, toţi bolnavii din România vor primi tratamentele de care au nevoie, a adăugat Andrei Baciu.

Singura excepţie se va face în cazul spitalelor de boli infecţioase care vor trata în special pacienţi COVID-19.

The post Secretar de stat: Nu vor mai fi spitale COVID şi spitale non-COVID appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code