Flux-stiri

Trăiește ca „Marele Gatsby” în acestă casă din Massachusetts de 20,5 milioane de dolari

  • Rock Edge, situată în Massachusetts, câștigă titlul de casa săptămânii.
  • În prezent, este a doua cea mai scumpă casă unifamilială listată în statul Massachusetts.
  • Casa care valorează 20,5 milioane de dolari este o proprietate istorică.

Dacă Jay Gatsby ar trăi în New England, cu siguranță Rock Edge ar fi reședința lui preferată. Nu numai că această casă de pe malul apei este concepută pentru petreceri extravagante, dar intimitatea este de neegalat.

Rock Edge, situată în prestigiosul cartier Prides Crossing Massachusetts, Boston, câștigă titlul de casa săptămânii.

Proprietatea a fost construită în 1904, iar de-alungul anilor a găzduit actori, membri regali, dar și demnitari. Casa care valorează 20,5 milioane de dolari este o proprietate istorică de 28.000 metri pătrați care dispune de 400 de metri de plajă privată. Proprietatea are 11 dormitoare și 12 băi.

În prezent, este a doua cea mai scumpă casă unifamilială listată în statul Massachusetts. Pe primul loc se clasează Cape Cod.

The post Trăiește ca „Marele Gatsby” în acestă casă din Massachusetts de 20,5 milioane de dolari appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code