Flux-stiri

Angajații care lucrează remote ar putea în curând să locuiască fără taxe în Bali, în baza unei vize de „nomad digital” pe 5 ani

  • Bali și-a redeschis granițele turiștilor călători.
  • Provincia indoneziană a fost afectată de pandemia de COVID-19 care a determinat multe țări să își închidă granițele
  • Ministerul Turismului promite o schimbare și preconizeză că viza digitală ar putea aduce până la 3,6 milioane de turiști.

Provincia indoneziană a fost afectată de pandemia de COVID-19 care a determinat multe țări să își închidă granițele, potrivit The Independent. Chiar și atunci când granițele s-au deschis, restricțiile au făcut călătoriile să fie dificile și neplăcute.

Cu toate acestea, Bali a pus capăt acum aproape tuturor restricțiilor de intrare și este pregătită să revină în business. În aprilie, 111.000 de turiști au sosit în Bali, o creștere de 500% față de lunile trecute.

Deși multe țări sunt dornice să atragă turiști pe termen scurt, vizele pentru nomazi digitali se adresează călătorilor care vor să stea pe perioade mai lungi. Cu cât un nomad digital rămâne mai mult timp, cu atât va contribui mai mult la economie.

Faptul că acest nou program de viză de nomad digital/trai la distanță ar permite păstrarea venitului integral, fără a plăti niciun impozit în Indonezia, Bali, face ca această viză să fie deosebit de atractivă.

Perspectivele vizelor arată bine

Atragerea nomazilor digitali necesită tactici diferite în comparație cu turiștii care vin pentru un sejur scurt. Persoanele care sunt în tranzit vor să se bucure mai multe de plajele din Bali, dar turiștii care stau mai mult sunt interesați să exploreze locul în amănunt.

Creatorii vizei se gândesc mai puțin la soare și nisip și mai mult la sustenabilitate și spiritualitate. Posesorii de vize pentru nomazi digitali vor putea sta până la cinci ani, mult mai mult decât posesorii altor vize de acest tip din întreaga lume.

Sandiago Uno, ministrul turismului, preconizează că viza ar putea aduce până la 3,6 milioane de turiști. De asemenea, el a declarat că afluxul ar putea duce la crearea a peste 1 milion de locuri de muncă pentru localnici.

Munca la distanță este mai populară ca niciodată. Deși mulți oameni au început să lucreze de la distanță din cauza pandemiei, confortul fără precedent i-a făcut pe angajați să fie reticenți în a se întoarce la birou.

The post Angajații care lucrează remote ar putea în curând să locuiască fără taxe în Bali, în baza unei vize de „nomad digital” pe 5 ani appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code