Flux-stiri

Telefoanele care vor fi lansate în 2022. Când apare iPhone 14

  • Samsung S21 FE va fi lansat la Consumers Electronic Show, între 5-8 ianuarie 2022.
  • iPhone 14 va fi primul model fără notch și va avea design de iPhone 4.
  • Noul Google Pixel Fold pliabil va apărea la finalul anului 2022.

Anul 2021 e pe final, așa că e momentul să îți spun care sunt telefoanele care vor fi lansate în 2022. Samsung Galaxy S21 Fan Edition este primul de pe listă. Smartphone-ul va fi lansat în perioada 5-8 ianuarie, la Los Angeles. Așa că, va trebui să mai ai răbdare în privința seriei Galaxy S22, despre care experții spun că va avea o cameră impresionantă.

Ceea ce încerc să spun despre acest S22 Ultra este că, în timp ce hardware-ul camerei pare neimportant și dezamăgitor, sunt nerăbdător să văd dacă vom avea o experiență extrem de luminoasă și optimizată. Și dacă da, atunci cred că sunt șanse foarte mari ca S22 Ultra să aibă cea mai tare cameră pe care am văzut-o“, spune Arun Maini, un YouTuber pasionat de tehnologie.

Când apare iPhone 14

Tot în 2022 apare iPhone 14. Apple va lansa noul model în luna septembrie. Până atunci, îți potolesc curiozitatea cu câteva imagini neoficiale. Au apărut în urma unor scurgeri de informații, deci design-ul real va fi diferit. Cert este că designul va fi asemănător cu iPhone 4.

E foarte greu de crezut, dar se pare că e extrem de probabil ca notch-ul să dispară în sfârșit. Butoanele de volum nu sunt rotunde, la fel ca pe iPhone 4. Mi-a plăcut foarte mult stilul, deși au fost mai greu de găsit și de apăsat“, explică un alt YouTuber pasionat de tehnologie.

Google Pixel Fold pliabil, printre telefoanele care vor fi lansate în 2022

Și Google pregătește o nouă lansare, însă ceva mai târziu. Noul Google Pixel Fold pliabil va apărea la finalul anului 2022. Prea multe detalii reale despre telefon nu se știu, pentru că Google reușește să țină cât se poate de departe persoanele indiscrete de produsele sale viitoare. Îți arăt totuși o primă prezentare a designelui său.

The post Telefoanele care vor fi lansate în 2022. Când apare iPhone 14 appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code