Flux-stiri

Tigări de contrabandă, transportate în România cu drona. Aparatul de zbor a fost văzut de poliţişti

contrabanda-tigaricontrabanda-tigari

  • Poliţiştii de frontieră sătmăreni au confiscat aproximativ 500 pachete cu tigări care au fost aduse din Ucraina, cu drona.
  • Doi cetăţeni români care primiseră ţigările sunt cercetaţi pentru contrabandă.
  • Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în sectorul Halemu din judeţul Satu Mare. Poliţiştii de frontieră, aflaţi în misiune, au observat, în apropierea localităţii Porumbeşti, o dronă care transporta un colet.

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au confiscat aproximativ 500 pachete cu tigări care au fost aduse din Ucraina, cu drona. Doi cetăţeni români care primiseră ţigările sunt cercetaţi pentru contrabandă.

Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în sectorul Halemu din judeţul Satu Mare. Poliţiştii de frontieră, aflaţi în misiune, au observat, în apropierea localităţii Porumbeşti, o dronă care transporta un colet.

În urma cercetării zonei, poliţiştii de frontieră au depistat, la aproximativ 2 kilometri de frontiera cu statul vecin, două persoane care au preluat un colet învelit în folie neagră şi l-au încărcat într-un autoturism.

În cel mai scurt timp au fost anunţate, despre acest eveniment, autorităţile de frontieră din Ucraina, în vederea cercetării în comun a cazului.

Persoanele, autoturismul şi coletul au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii ţigărilor, a rezultat cantitatea de 500 pachete cu ţigări, în valoare de 5.850 lei.

Autoturismul şi ţigările au fost confiscate, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

The post Tigări de contrabandă, transportate în România cu drona. Aparatul de zbor a fost văzut de poliţişti appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code