Flux-stiri

Culmea încălcării regulilor sanitare: 42 de oameni într-o cameră de hotel

  • Poliția thailandeză a avut de rezolvat o solicitare mai puțin obișnuită într-un hotel din Pattaya.
  • 42 de bărbați au fost găsiți, într-o cameră de hotel, jucând jocuri de noroc.
  • Pe masa de joc, polițiștii au găsit o sumă fabuloasă, echivalentul a peste 13 milioane de euro.

O razie a poliției thailandeze într-o cameră a unui hotel de 4 stele din Pattaya s-a încheiat cu arestarea a 42 de bărbați. Toți erau într-o cameră, nu purtau măști și jucau baccarat.

Baccarat e un joc simplu ce se joacă în special în cazinouri și se bazează pe abilitatea de a ghici a jucătorului sau a dealerului, cine are mâna câștigătoare.

Acționând în baza unui mandat, poliția a percheziționat Hotelul Le Vernissage, un hotel de 4 stele din nordul Pattaya. Două camere video din cameră au fost confiscate de polițiști și vor fi examinate.

Masa, cărțile de joc și jetoanele au fost, de asemenea confiscate de polițiști. În total, jetoanele adunate pe masă au o valoare de peste 500 milioane bați, adică peste 13 milioane de euro.

Deocamdată, autoritățile nu au făcut publice date despre cei arestați, spun doar că sunt reținuți pentru investigații și că au mai confiscat de la ei trei pistoale, notează presa locală.

The post Culmea încălcării regulilor sanitare: 42 de oameni într-o cameră de hotel appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code