NEWSNET

Flux-stiri

Anthony Fauci, impresionat de un medicament: „Duce la o reducere rapidă a Covid-19”

anthony-faucianthony-fauci

  • Cel mai important expert în boli infecţioase din SUA, dr. Anthony Fauci, este impresionat de medicamentul Merck anti-coronavirus.
  • Rezultatele medicamentului Merck sunt impresionante”, spune Fauci.
  • „Scade probabilitatea spitalizării sau a decesului la persoanele care iau medicamentul când sunt infectate pentru prima dată”, a spus Fauci.

Cel mai important expert în boli infecţioase din SUA, dr. Anthony Fauci, defineşte rezultatele medicamentului Merck „impresionante”. Medicamentul duce la o reducere rapidă a COVID-19.

Consilierul ştiinţific al Casei Albe, Anthony Fauci, a spus, într-un interviu acordat CNN, că rezultatele medicamentului Merck sunt „impresionante”.

Scade probabilitatea spitalizării sau a decesului la persoanele care iau medicamentul când sunt infectate pentru prima dată„, a spus Fauci.

Apoi, expertul a adăugat: „Ştiţi cum să reduceţi riscul cu 100%? În primul rând, nu vă infectaţi deloc”.

Compania farmaceutică Merck a anunţat recent că medicamentul experimental antiviral molnupiravir pe care îl dezvoltă împreună cu Ridgeback Bio a arătat o reducere rapidă a virusului.

Constatările studiului, care arată o scădere rapidă a virusului în rândul persoanelor cu COVID-19 timpuriu, tratate cu molnupiravir, sunt promiţătoare, spunea William Fischer, profesor asociat de medicină la Universitatea din Carolina de Nord.

Antiviralul este testat în fazele 2/3, care urmează să fie finalizate în luna mai.

Merck a decis să se concentreze asupra terapiei, după ce cele două vaccinuri COVID-19 pe care le-a dezvoltat nu au reuşit să genereze răspunsurile imune dorite, determinând compania să abandoneze programul în ianuarie.

The post Anthony Fauci, impresionat de un medicament: „Duce la o reducere rapidă a Covid-19” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code