Flux-stiri

Astăzi începe Maratonul Informării. Cel mai mare eveniment dedicat informării cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19

Sean Conley și echipa medicală, despre starea lui Trump: „De 72 ore, nu a mai fost pe tratament pentru febră”Sean Conley și echipa medicală, despre starea lui Trump: „De 72 ore, nu a mai fost pe tratament pentru febră”

  • Maratonul Informării constă în peste 8 ore de informaţii despre vaccinuri şi vaccinare.
  • Este cel mai mare eveniment dedicat informării cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19, live, pe RO-Vaccinare, sâmbătă, începând cu ora 10.00.
  • 29 de medici şi specialişti în sănătate publică vor dezbate subiectele momentului.

29 de medici şi specialişti în sănătate publică vor oferi informaţii, sâmbătă, despre vaccinare. Este cel mai mare eveniment dedicat informării cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19.

„Ce nelămuriri ai cu privire la vaccinuri şi vaccinarea împotriva COVID-19? Pune o întrebare medicilor şi vor răspunde în sesiunea live! Etichetează-ţi prietenii care încă ezită. Le vom răspunde şi lor!”, anunţă cei de la RO-Vaccinare.

Maratonul Informării constă în peste 8 ore de informaţii despre vaccinuri şi vaccinare.

Este cel mai mare eveniment dedicat informării cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19, live, pe RO-Vaccinare, sâmbătă, începând cu ora 10.00.

29 de medici şi specialişti în sănătate publică vor dezbate subiectele momentului.

The post Astăzi începe Maratonul Informării. Cel mai mare eveniment dedicat informării cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19 appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code