Flux-stiri

Au picat iar Instagramul și Messenger-ul. Utilizatori din întreaga lume au sesizat problema

Instagram logoInstagram logo

  • Instagram și Messenger au picat miercuri seara. Potrivit Down Detector, mii de utilizatori se plâng că nu pot folosi aplicațiile Messenger și Instagram.
  • Utilizatorii au sesizat probleme la apelurile video și la trimiterea mesajelor.

Rețeaua de socializare Instagram și aplicația de mesagerie Messenger, au picat miercuri seara. Utilizatorii întâmpină probleme în apelurile video și în trimiterea mesajelor.

Down Detector arată că la 21.00 au fost sesizate 4.722 de raportări pentru Messenger și 9.828 pentru Instagram.

Compania Meta Inc. 2021, și-au cerut scuze utilizatorilor pe Twitter.

„Suntem conștienți de faptul că unii dintre voi întâmpină probleme în momentul de față la accesarea aplicațiilor noastre de mesagerie. Lucrăm pentru a rezolva lucrurile cât mai repede posibil. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient și vă rugăm să rezistați!”, transmite Instagram.

„Nu, nu ți s-a defectat wifi-ul. Lucrăm pentru ca situația să revină la normal cât mai repede posibil. #messengerdown”, transmite compania pe Twitter

Știre în curs de actualizare.

The post Au picat iar Instagramul și Messenger-ul. Utilizatori din întreaga lume au sesizat problema appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code