Flux-stiri

AUR se laudă că certificatul COVID a fost blocat: 1 – 0 pentru români

  • Co-preşedinţii AUR, George Simion şi Claudiu Târziu, se laudă că au blocat certificatul COVID, prin protestul organizat, marţi, la Parlament: „ 1-0 pentru români. Certificatul verde, blocat”.
  • Simion şi Târziu atrag atenţia că PSD-PNL-UDMR au anunţat că iau în considerare adoptarea certificatului Covid prin asumarea răspunderii de către Guvern.

Co-preşedinţii AUR, George Simion şi Claudiu Târziu, se laudă că au blocat certificatul COVID, prin protestul organizat, marţi, la Parlament: „ 1-0 pentru români. Certificatul verde, blocat”.

După protestul violent de la Parlament, organizat de Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), co-preşedinţii George Simion şi Claudiu Târziu au transmis că le mulţumesc participanţilor.

Ei îşi exprimă, totodată, speranţa că politicienii au înţeles semnalul transmis în legătură cu introducerea certificatului verde la locul de muncă.

Românii nu vor introducerea certificatului verde la locul de muncă

Protestul a fost un succes, pentru că, cel puţin pentru moment, am reuşit să blocăm adoptarea proiectului de lege în Parlament. Românii nu vor, în majoritatea lor, introducerea certificatului verde la locul de muncă, iar astăzi (marţi – n.r.) s-a văzut clar acest lucru. Mai mult, parlamentarii de la PSD, PNL, USR şi UDMR nu au avut curajul să iasă în faţa oamenilor şi să le vorbească, ceea ce arată o ruptură evidentă între clasa politică şi poporul român. Cei care ocupă astăzi fotoliile Parlamentului nu mai reprezintă pe nimeni”, a declarat senatorul Claudiu Târziu, co-preşedinte AUR.

Este o victorie a Alianţei pentru Unirea Românilor, o victorie a românilor. Felicit manifestanţii şi forţele de ordine pentru un nou protest lipsit de incidente şi ţin să precizez că niciun protest AUR din trecut nu s-a soldat cu violenţe. Întotdeauna, când au fost observaţi agitatori, oamenii noştri s-au delimitat ferm de ei. Este ceea ce am făcut şi astăzi”, a subliniat deputatul George Simion, co-preşedinte AUR.

Simion şi Târziu atrag atenţia că PSD-PNL-UDMR au anunţat că iau în considerare adoptarea certificatului Covid prin asumarea răspunderii de către Guvern.

The post AUR se laudă că certificatul COVID a fost blocat: 1 – 0 pentru români appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code