Flux-stiri

Avertizare ANM cu privire la canicula din București. Care este prognoza meteo pentru următoarele zile

  • Administrația Națională de Meteorologie a anunțat un val de caniculă în București.
  • Temperaturile maxime vor fi de 35-37°C, iar cele minime de 20-22°C.
  • În noaptea dintre miercuri și joi s-au anunțat perioade de intensificări ale vântului și descărcari electrice.

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat un val de caniculă care o să persiste până vineri la ora 10:00 în București cu temperaturile maxime vor fi de 35/37°C, iar cele minime de 20/22°C, scrie Ziarul Financiar.

Potrivit meteorologilor, joi, 20 iulie, avertizarea Cod galben de caniculă se va menţine în zone din Muntenia, Dobrogea, în jumătatea sudică a Moldovei şi Olteniei. Disconfortul termic va fi ridicat, iar ITU va depăşi pragul critic de 80 de unităţi.

Ce recomandă Inspectoratul pentru Situații de Urgență București

Totuşi, în noaptea de miercuri spre joi şi pe parcursul zilei de joi, vor fi perioade cu înnorări accentuate, intensificări de scurtă durată ale vântului, descărcări electrice şi averse, iar probabilitatea pentru vijelie şi grindină va fi ridicată.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență București le recomandă oamenilor să bea doi litri de lichide pe zi și să nu consume alcool, să poarte haine subțiri și deschise la culoare și să evite să iasă afară între orele 12:00-17:00.

Citește și:

The post Avertizare ANM cu privire la canicula din București. Care este prognoza meteo pentru următoarele zile appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 26 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code