Flux-stiri

Avertizarea de Cod galben de vânt puternic este extinsă în mai multe regiuni ale ţării

Vânt puternicVânt puternic

  • Pe parcursul nopții, avertizarea este valabilă în 12 județe.
  • Avertizarea este în vigoare până duminică, la ora 3.00.

Avertizarea Cod galben de vânt puternic a fost extinsă în mai multe regiuni ale ţării. Aceasta este valabilă pe parcursul nopţii în zonele montane din 12 judeţe.

Meteorologii au anunţat că avertizarea Cod galben este valabilă până duminică, la ora 3.00.

Specialiştii anunţă că vor fi intensificări ale vântului care la rafală vor depăşi 90 km/h. Sunt vizate zonele înalte (peste cota 1.800 metri) din judeţele Caraş-Severin, Hunedoara, Argeş, Prahova şi Dâmboviţa.

Pe listă au fost adăugate şi judeţele Alba, Braşov, Sibiu, Gorj şi Vâlcea. O avertizare Cod galben de vânt puternic este valabilă sâmbătă noaptea şi în zonele montane înalte din nordul Moldovei, în judeţele Suceava şi Neamţ.

The post Avertizarea de Cod galben de vânt puternic este extinsă în mai multe regiuni ale ţării appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code